Početna Kamioni, autobusi i priključna vozila

Kamioni i autobusi


KAM i BUS je mreža ovlaštenih prodajno-servisnih centara za MAN kamione, autobuse marki MAN, Neoplan i Otokar, te priključna vozila Kässbohrer. Korisnicima nudimo nove i rabljene kamione, autobuse, kompletnu servisnu podršku i MAN originalne rezervne dijelove. MAN-ova vozila odlikuje visok stupanj kvalitete izrade, naglašena ekonomičnost, velika izdržljivost i trajnost u najtežim uvjetima rada, te prilagođenost svim specifičnim potrebama kupaca. Cilj nam je da uz pouzdana i efikasna vozila, visoki standardi poslovanja i kompetentnost djelatnika u konačnici rezultiraju još boljom uslugom za sve korisnike MAN mreže.

MAN Truck & Bus jedan je od vodećih međunarodnih proizvođača namjenskih vozila i transportnih rješenja s više od 100 godina iskustva u proizvodnji učinkovitih i pouzdanih gospodarskih vozila. Ponuda seže od teretnih kamiona, preko gradskih, međugradskih i putničkih autobusa (cijeli autobusi i šasija), sve do usluga servisa, podrške i financijskih usluga vezanih uz rad MAN-ovih vozila. 

Kamioni

Za prijevoznike je odlučujuće da sigurno i bez kašnjenja stignu na odredište, čak i ako uvjeti na cesti nisu optimalni. Uz visoke tehnologije i poboljšane performanse vozila, MAN nudi najučinkovitije rješenje za svaki zahtjev u međunarodnom, lokalnom i distribucijskom prometu. TÜV Report Nutzfahrzeuge, jedan od najrelevantnijih testova za područje Europe, pokazuje da MAN-ovi kamioni već nekoliko godina zaredom imaju najmanje problema na tehničkim pregledima. Modeli TGL, TGM, TGS i TGX imaju izvrsne rezultate – u starosnim kategorijama od jedne, tri, četiri i pet godina imaju najmanji postotak nedostataka na tehničkim pregledima te je iznadprosječan broj tih modela opći pregled vozila prošao bez nedostataka. Rezultati izvještaja pokazuju da se profesionalno redovito održavanje isplati jer se izbjegavaju neplanirani odlasci u servis uzrokovani neodgovarajućim održavanjem. 

Autobusi

MAN tradicionalno gradi tradiciju sigurnih, kvalitetnih i pouzdanih autobusa za gradski, prigradski i turistički prijevoz putnika. Mnogi tehnički noviteti i inovacije vezane uz strukturu, pogon, podvozje ili sustav asistencije ugrađene su upravo u MAN-ove autobuse. Široka paleta proizvoda nudi vam rješenja koja su vam potrebna za sve što vas čeka u budućnosti.

Neoplan autobusi su autobusi visoke klase za turistički prijevoz putnika i vrhunski doživljaj putovanja. Neoplan je dio globalne MAN-ove korporacije od 2001. i ujedno premium brand među turističkim autobusima visoke klase. Obje marke iskoristile su sinergiju spajanja - pouzdanost i ekonomičnost MAN-ovih motora i pogonskih tehnologija savršeno su se uklopile s inovativnom snagom marke Neoplan. U luksuznim Neoplanovim autobusima putnici se osjećaju maksimalno udobno i sigurno uz inovativan vanjski dizajn i tehnologije. Neoplanova poruka je VIP CLASS – predanost i obećanje vrhunskog doživaljaja putovanja autobusom.

Otokar autobusi su mini i midi autobusi za gradski, međugradski, školski i turistički prijevoz najvećeg turskog proizvođača midi i mini autobusa Otokar. Na temelju više od 50 godina iskustva u proizvodnji, Otokar zadnjih godina širi prodajno servisnu mrežu na europskom tržištu. U ponudi vozila je asortiman autobusa od 7 do 18,75 metara duljine za potrebe gradskog i međugradskog prijevoza, školskog prijevoza i turističkih vožnji. 

Priključna vozila

Priključna vozila neizostavni su dio transportnog rješenja. Kässbohrer svojim proizvodnim asortimanom pokriva široku primjenu priključnih vozila u transportu i logistici, od poluprikolica cerada i hladnjača, preko kiperskih poluprikolica i cisterna za različite namjene, do specijalnih vozila za transport teških i vangabaritnih tereta.

Rabljena vozila svih proizvođača i namjena

Bilo da se radi o teretnim vozilima u domaćem i distribucijskom transportu, građevinskim vozilima, međunarodnom tranzitnom prometu ili specijalnim zahtjevima, možemo Vam pomoći u odabiru vozila prikladnog za vaše namjene. Korisnik može odabrati tehnološki i ekološki moderna vozila: tegljače, kamione za distribuciju, kipere, komunalna vozila i šasije za nadogradnju opreme prilagođene raznovrsnim transportnim namjenama, kao i autobuse raznih namjena, od gradskih i prigradskih do turističkih autobusa visoke klase. Sva vozila su provjerena i odlikuje ih kvalitetna izrada, ekonomičnost, izdržljivost i trajnost te prilagođenost specifičnim potrebama kupaca. Široka ponuda udovoljit će svakoj individualnoj transportnoj potrebi. Naš je najviši cilj i rezultat zadovoljstvo velikog broja korisnika.  

 

Novosti