Početna Novosti 2 godine jamstva za MAN originalne dijelove

2 godine jamstva za MAN originalne dijelove

Od početka 2017. godine produženo jamstvo s jedne na dvije godine za sve MAN originalne dijelove, MAN ecoline originalne dijelove te MAN dodatnu opremu!

MAN jamči iznimno visoku kvalitetu vozila, usluga i rezervnih dijelova, no iako izrađeni od visokokvalitetnih materijala, zbog normalnog trošenja neke dijelove s vremenom će trebati zamijeniti. Poznato je da MAN originalne rezervne dijelove karakterizira kvaliteta i pouzdanost, a MAN servisne radionice kompetentnost i profesionalni rad. Svi ti razlozi doveli su do produženja jamstva s jedne na dvije godine za sve MAN originalne dijelove, MAN ecoline originalne dijelove te MAN dodatnu opremu.

MAN originalni dijelovi proizvedeni su u skladu s MAN smjernicama i pažljivo pregledani kako bi se osiguralo da udovoljavaju strogim standardima kvalitete, istovremeno pružajući maksimalnu pouzdanost i ekonomičnost. Od početka 2017. godine dolaze s dvije godine jamstva, te uz zadržavanje istog nivoa cijena, sada nude dodatnu pouzdanost. Vozila održavana u ovlaštenim MAN servisima zajedno s ugrađenim MAN originalnim rezervnim dijelovima imaju veću trajnost, a u konačnici i bolju otkupnu vrijednost. To je kvaliteta na koju se može računati.

MAN Truck & Bus dvogodišnje jamstvo vrijedi za sve popravke obavljene u ovlaštenim MAN servisnim centrima koji uključuju ugradnju MAN originalnih dijelova, MAN ecoline originalnih dijelova te MAN dodatne opreme, a obuhvat jamstva identičan je prošlom jednogodišnjem jamstvu. Dvogodišnje jamstvo odnosi se i na originalne dijelove kupljene u ovlaštenim MAN-ovim prodajno-servisnim centrima.

Novosti