Početna Novosti Dan otvorenih vrata u Slavonskom Brodu, 9.5.

9.5. Dan otvorenih vrata u Slavonskom Brodu

9.5.2013. od 10 do 18 sati Auto Hrvatska  organizira Dan otvorenih vrata u Slavonskom Brodu. Članice Poslovne grupe Auto Hrvatska predstavit će poslovnim partnerima i građanima svoju ponudu na dobro poznatoj lokaciji AH Servisa i Auto Hrvatska prodajno-servisnog centra uz Sjevernu veznu cestu broj 109.

Osim prodajnog prostora, servisa za osobna i gospodarska vozila te dobro opskrbljenih prodavaonica rezervnih dijelova posjetitelji će moći ćete pogledati izbor iz ponude novih i rabljenih MAN kamiona i MAN, Neoplan i Otokar autobusa te provjeriti prigodne popuste i akcijske cijene originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova, auto guma Continental, Toyo, Pirelli i drugih, akumulatora Bosch i Banner.  Kemijsko čišćenje kamionskih kabina i popravak traktora novost su u ponudi brojnih radioničkih usluga. 

Posebna atrakcija je MAN-ov kamion s čistim Euro 6 motorom koji ispunjava najstrože europske ekološke norme. 

Domaćini iz Auto Hrvatska d.d., Auto Hrvatska PSC d.o.o., MAN Importer Hrvatska d.o.o., Auto Hrvatska Autodijelovi  d.o.o. i  AH Servisa posjetiteljima će biti dostupni za razgovor o povoljnim uvjetima nabave vozila i dijelova, o mogućnostima održavanja u jamstvenom i izvanjamstvenom roku te o novitetima u ponudi postprodajnih usluga. Organizatori očekuju dola

Novosti