Početna Novosti KAM i BUS generalni uvoznik GHH RAND kompresora za BiH

Generalni uvoznik i zastupnik GHH kompresora za BiH

Dosad je u KAM i BUS servisnim centrima u Laktašim i Matuzićima ugrađeno više desetaka GHH RAND vijčanih kompresora u kamione najnovije generacije MAN, Scania te Volvo. Dosadašnjim iskustvom i pozitivnim povratnim informacijama prijevoznika, KAM i BUS je spreman prihvatiti bilo koje vozilo za ugradnju kompresora za jednostavan i čist pneumatski prijenos rasutog tereta

GHH RAND je već 60 godina među vodećim proizvođačima inovativnih bezuljnih i uljnih vijčanih kompresora i rješenja za industrijski komprimirani zrak sa sjedištem u njemačkom Oberhausenu. Od 1994. GHH Rand Schraubenkompressoren GmbH kontinuirano ispnjava standarde ISO 9001 Total Quality Management System i ISO 14001 Environmental Management System. 
Globalno je prepoznat kao lider za standarde pouzdanosti i visoke kvalitete u proizvodnji vijčanih kompresora, od izuma prvog suhog vijčanog kompresora 1950-tih godina.

Bezuljno komprimirani  zrak, kojega proizvodi SILU vijčani kompresor, omogućava jednostavan i čist pneumatski prijenos rasutoga tereta. SILU kompresori omogućavaju transport rasutog tereta, od fine prašine do grubih agregata postizanjem visokog pritiska 3,5 bara i protoka za brzi pretovar robe i uštedom energije.

Prijevoznicima koji se bave transportom rasutog tereta i robe omogućava siguran rad s niskom razinom buke i visokim stupnjem izdržljivosti, s preciznom instrument-pločom koja uključuje indikator temperature zraka.

SILU® vijčani kompresor paketi jamče potpuno bezuljni komprimirani zrak. SILU® komprimirani zrak rješenja su razvijena i prilagođena specifičnim regionalnim programima sa širokim spektrom dostupnih pogonskih sustava te nude mnoge prednosti, od uštede energije do niskog vremena pražnjenja i minimalne težine.

Novosti