Početna Novosti HYVA– ekskluzivni partner na području BiH

HYVA– ekskluzivni partner na području BiH

KAM i BUS od početka ugrađuje visokokvalitetne HYVA hidrauličke sustave u svojim prodajno-servisnim centrima PSC Doboj Jug (Matuzići) i PSC Banja Luka (Laktaši). Ugradnja kip hidrauličkog sustava na vozilima svih proizvođača, a posebno na MAN-ovim kamionima, redovni je postupak naših stručnih servisnih timova na obje lokacije.   

HYVA hidraulički sustavi

Hyva proizvodi najjači hidraulički teleskopski cilindar za prednji kraj na svijetu, cilindre dvostrukog djelovanja, mobilne i statične valjke i jedinice za prikupljanje otpada. Hyva asortiman obuhvaća hidrauliku (cilindri i oprema za odvajanje), sustave za rukovanje kontejnerima, upravljanje otpadom, rampe (horizontalne istovarne/ utovarne rampe) i dizalice (kranove). Ovi proizvodi su dizajnirani pod brojnim uglednim markama: Hyva, Kennis, F.lli Ferrari i AmcoVeba. 

Hyva grupa je vodeći svjetski dobavljač inovativnih i visoko učinkovitih prometnih rješenja za industriju gospodarskih vozila i usluga vezanih na održavanje okoliša. Zalaže se za razvoj, proizvodnju i distribuciju komponenti koje se koriste u hidrauličkim sustavima utovara i istovara na kamionima i prikolicama. Proizvodi su namijenjeni u nizu sektora, uključujući prijevoz, građevinarstvo, rudarstvo, rukovanje materijalima i održavanje okoliša.

Komapnija je osnovana 1979. godine u Nizozemskoj, a danas ima značajne proizvodne pogone u Brazilu, Kini, Njemačkoj, Indiji i Italiji. Posluje u više od 130 zemalja, tvrtka ima više od 2.000 zaposlenika diljem svijeta, a obuhvaća 39 podružnica i 13 proizvodnih objekata, uz više od 25.000 korisnika.

Novosti