Početna Novosti Isporučena prva dva MAN EURO6c Tank Silo tegljača u BiH

Isporučena prva dva MAN EURO6c Tank Silo tegljača u BiH

Isporukom dva nova tegljača MAN TGS 18.460 4x2 BLS-TS, EURO6c, KAM i BUS d.o.o. je proširio saradnju sa klijentom, firmom LIMIKOM d.o.o. iz Banja Luke.

Naime, kroz dugogodišnju saradnju sa firmom Limikom d.o.o. napravljeni su značajni koraci na izgradnji uzajamnog povjerenja, a samim tim je i proširena saradnja kroz prodaju novih vozila.

Prvenstvena namjena vozila MAN TGS 18.460 4x2 BLS-TS, EURO6c  je prevoz naftnih derivata, što je i osnovna djelatnost firme LIMIKOM d.o.o.. Ovim isporukom bi željeli da istaknemo da su to prva dva isporučena Tank Silo vozila EURO6c norme u Bosni i Hercegovini.  

Olakšana upravljivost kroz bolju manevarsku sposobnost, viši stepen sigurnosti i povećana korisna nosivost su glavne odlike Tanks Silo vozila. Efikasan transport uz adekvatnu opremu za prevoz opasnih materija u skladu sa propisima ADR-a su jedna od bitnijih parametara kojom se firma Limikom d.o.o. vodi, a sa akcentom na sigurnost ljudi i očuvanje životne sredine. Ukazanim povjerenjem kroz kupovinu vozila sa najsavremenijom opremom firma Limikom d.o.o. postavlja nove standarde u transportu naftnih derivata u Bosni i Hercegovini.

Vozila je ispred firme Limikom d.o.o. preuzeo gospodin Dalibor Nenadić, dok je ispred firme KAM I BUS d.o.o. vozila je predao Nikola Arežina.

KAM i BUS d.o.o. je distributer kamiona uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena na teritoriji Bosne i Hercegovine, a u okviru  MAN Importer BH d.o.o. generalnog uvoznika za BiH.

KAM i BUS d.o.o. trenutno posluje na tri lokacije u BiH, a konkretno u tri prodajno servisna centra, Doboj, Banja Luka i Sarajevo. MAN servisna mreža se sastoji od šest  servisnih centara na šest lokacija u Bosni i Hercegovini.

Novosti