Početna Novosti Isporučena prva dva MAN EURO6c tegljača u BiH

Isporučena prva dva MAN EURO6c tegljača u BiH

Kao nastavak dosadašnje uspješne saradnje sa firmom Railić Komerc d.o.o. realizovana je isporuka dva nova tegljača MAN TGX 18.460 4x2 BLS u EURO6c normi

Railić Komerc d.o.o. je jedna od prvih firmi koja je ukazala svoje povjerenje servisnom timu KAM I BUS d.o.o. i započela saradnju kroz servisne usluge još 2014. godine.  Nakon prve kupovine EURO6 tegljača MAN TGX  18.440 4x2 LLS-U u 2016. godini, Railić Komerc d.o.o. je ponovo ukazao svoje povjerenje i kupio dva nova tegljača najnovije generacije, MAN TGX 18.460 4x2 BLS, EURO 6c. 

Osnovna djelatnost firme Railić Komerc d.o.o. je međunarodni transport robe na relaciji Bosna i Hercegovina - Evropa (Evropska unija). Railić Komerc d.o.o. raspolaže sa većim brojem vozila sa ekološki prihvatljivim normama koja zadovoljavaju sve trenutne standarde u transportu roba.

Ukazano povjerenje kroz kupovinu dodatnih vozila je jedan od koraka za još bolju saradnju u budućnosti između firmi Railić Komerc d.o.o. i KAM I BUS d.o.o..

Vozila je ispred firme Railić Komerc d.o.o. preuzeo gospodin Davor Railić, direktor i vlasnik firme, dok su ispred KAM I BUS d.o.o. vozila predali Mario Tisanić, voditelj poslovnice u Laktašima i Nikola Arežina, komercijalista za prodaju kamiona.

KAM I BUS d.o.o. je distributer kamiona uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena na teritoriji Bosne i Hercegovine, a u okviru  MAN Importer BH d.o.o. generalnog uvoznika za BiH. KAM I BUS d.o.o. trenutno posluje na tri lokacije u BiH putem prodajno-servisnih centara u Doboju, Banja Luci i Sarajevu.

Novosti