Početna Novosti KAM i BUS - centri Bosch komercijalnih vozila

KAM i BUS - centri Bosch komercijalnih vozila

KAM i BUS je nosioc novog Bosch koncepta za gospodarska vozila pod nazivom BCV (Bosch Commercial vehicles), koji uključuje Bosch dijagnostiku za sve marke gospodarskih vozila. BCV sustavi za ispitivanje omogućuju brzu i jednostavnu dijagnostiku za sve marke modernih gospodarskih vozila različitih europskih proizvođača. Dijagnostički alati na lokacijama u Banja luci, Doboju i Sarajevu povezani su s Bosch Diesel Centrom koji može brzo prihvatiti na popravak ili zamjenu svaku komponentu sustava ubrizgavanja goriva, čime je ubrzano trajanje popravka i ponovni izlazak vozila na teren. 

Nove tehnologije, nove usluge

Kompleksni elektronički sustavi, učinkovito ubrizgavanje goriva i pogonske tehnologije kao i moderni koncepti kontrole emisija izazovni su aspekti profesionalnog servisnog rada. Svaka BCV radionica ima logističku podršku, zalihe dijelova i izravan pristup cjelokupnom skupu stručnih znanja iz Boscha. Asortiman dijelova Bosch koji se neprestano širi, osigurava standard originalne opreme, a isto se odnosi i na širok program repariranih dijelova Bosch eXchange, kao i injektore, C-R pumpe i druge komponente obnovljene u partnerskom Bosch Diesel centru koje nose orignalne Bosch Quality Scan oznake kvalitete. To su dobrodošle prednosti za korisnike servisa koji cijene bolju iskorištenost kapaciteta i ekonomičniji rad vozila.

Dio opreme svakog BCV centra su dijagnostika upravljačke jedinice KTS 900 Truck i dijagnostički softver ESI[tronic] za kombi vozila, kamione, autobuse i prikolice različitih proizvođača, koji pruža informacije potrebne za pouzdanu dijagnostiku, cjelokupno održavanje i učinkovit popravak.

  • Dijagnostika upravljačke jedinice
  • Tehničke informacije uključujući sheme, upute za servis, kao i informacije o sustavu
  • Osnovne informacije o gospodarskim vozilima, poput serije modela, obujmu motora, kodu motora i osovinske konfiguracije
  • Podaci o katalogu Boschevih zamjenskih dijelova od Boscheve partnerske tvrtke ZF services, sa servisnim informacijama i uputama za postavljanje za proizvode tvrtki Sachs, Lemförder, Boge i ZF

    Sa svakom novom generacijom vozila, radionice za servis kamiona suočavaju se sa sve kompleksnijim tehničkim sustavima. Redovna školovanja kvalificiranih stručnjaka iz područja dijagnostike i održavanja modernih teretnih vozila pomaže da djelatnici radionice uvijek budu u toku tehnoloških zbivanja. Suvremeni tečajevi za obuku za servis tvrtki Bosch, ZF i Knorr Bremse uključeni su u koncept Boschevih gospodarskih vozila.

Pogodnosti radionica koje su partneri za Bosch gospodarska vozila (BCV):

  • Stalan pristup servisnoj obuci i dežurna linija za Bosch, ZF i Knorr Bremse
  • Pouzdana usluga distribucije i isporuke
  • Boschevi sustav za testiranje i softver ESI[tronic] za radionice
  • Originalni Boschevi dijelovi sa standardom originalne opreme

Novosti