Početna Novosti KAM i BUS d.o.o. i MAN Importer BH na 15. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019

KAM i BUS d.o.o. i MAN Importer BH na 15. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019

KAM i BUS d.o.o. i MAN Importer BH sudjelovali su na 15. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019. koji se održao od 13. do 16. lipnja 2019.

Sajam je okupio više od 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Nizozemske, Italije, Njemačke i Turske.

Na izložbenom prostoru prezentirana je ponuda robe i usluga, opremljenost i izvrsnost servisnih radionica za komercijalna vozila, rabljeni kamioni MAN marke te originalni MAN dijelovi s 2 godine garancije. 

Sadržajan popratni program sajma obuhvatio je panel-diskusije, tematska predavanja, prezentacije i sastanke koji će doprinijeti poslovnom povezivanju te razmjeni iskustava, informacija i dobrih praksi.

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti