Početna Novosti KAM i BUS isporučio MAN-ove tegljače tvrtki DLD Braća Ćoćkalo

KAM i BUS isporučio MAN-ove tegljače tvrtki DLD Braća Ćoćkalo

U srpnju je tvrtka KAM i BUS isporučila sedam rabljenih MAN tegljača, TGX 18.440 u EURO5 izvedbi, za tvrtku DLD Braća Ćoćkalo d.o.o. iz Mrkonjić Grada koja je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu prepoznata kao lokalni lider u međunarodnom transportu
 

Menadžment tvrtke prepoznao je kvalitetu i ukazao povjerenje odabravši MAN vozila za postojeći vozni park od 20 vozila. Primopredaji vozila ispred tvrtke DLD Braća Ćoćkalo d.o.o. prisustvovao je gospodin Radenko Ćoćkalo sa suradnicima, dok je u ime KAM i BUS d.o.o. ključeve vozila predao gospodin Ivan Vuković, direktor prodajno servisnog centra KAM i BUS. Isporukom vozila stečeni su uvjeti za dugoročno proširenje suradnje kroz pružanje usluga održavanja gospodarskih vozila svih proizvođača.

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti