Početna Novosti KAM i BUS - novi centar za rabljena vozila u Doboju

KAM i BUS - novi centar za rabljena vozila u Doboju

U organizaciji poslovne grupe Auto Hrvatska, s početkom svibnja u Doboju je započeo s radom KAM i BUS, prodajno-servisni centar za teretna vozila. Uz probne vožnje i zabavni program, 24. i 25. svibnja održani su Dani otvorenih vrata gdje je predstavljena ponuda teretnih vozila  svih marki koja se kupcima nude po povoljnim cijenama.

Deset novih zaposlenika iz svih područja potrebnih za početak poslovanja prodajno-servisnog centra započelo je s radom u novouređenom prostoru prodaje i servisa gospodarskih vozila. Prodaja rabljenih teretnih vozila zaokružena je ponudom dijelova i opreme poznatih svjetskih proizvođača, originalnih i zamjenskih dijelova s 12 mjeseci garancije na ugradnju. Na taj način korisnicima će u tom dijelu BiH omogućiti dostupnost svih visokokvalitetnih proizvoda i usluga autoindustrije, uz primjeran odnos prema društvenim vrijednostima i zaštiti okoliša.

Uz probne vožnje i zabavni program, 24. i 25. svibnja održani su Dani otvorenih vrata gdje je predstavljena ponuda teretnih vozila svih marki koja se kupcima nude po povoljnim cijenama. U sklopu dvodnevne manifestacije, prodano je prvih petnaest rabljenih kamiona uz posebne akcijske pogodnosti. Zabilježen je velik interes kupaca, poslovnih partnera i  drugih predstavnika  industrije dobojske  regije i šireg okruženja.
„Veliko nam je zadovoljstvo što su nas naši klijenti prepoznali i što su nas posjetili na samom početku našeg rada  na novoj lokaciji, ovdje u Doboj Jugu“, rekao je Ivan Vuković, direktor novog centra, naglasivši da će tvrtka KAM i BUS u narednom periodu postati  još više prepoznatljiva, jer će obogatiti  ponudu  gospodarskih vozila u skladu s razvojem tržišta regije i okruženja.

USLUGE
+ Servis gospodarskih vozila
+ Prodaja rabljenih kamiona
+ Prodaja rezervnih dijelova
+ Punjenje i servis klima-uređaja
+ Ovlašteni Schmitz partner

Novosti