Početna Novosti KAM i BUS nudi uslugu reparacije injektora

KAM i BUS nudi uslugu reparacije injektora

Obnova injektora obavlja se u ovlaštenom Bosch Diesel centru opremljenom najmodernijom ispitnom opremom, uređajima i alatima za visokotlačne pumpe, brizgaljke i injektore, koji ispunjava zahtjeve visokotehnoloških sustava, preciznosti, tehnički know-how, specijalne alate i visoku razinu čistoće u radionicama. 

Bosch kvaliteta popravka podrazumijeva certificiranu ispitnu opremu, specifične metode održavanja i ispitivanja, originalne Boscheve ispitne podatke i dijelove.

Boschev Quality scan dokaz je kvalitete ovlaštenog popravka dizelskih dijelova
QualityScan omogućuje brzo i jednostavno potvrđivanje kvalitete popravka injektora i pumpa za ubrizgavanje od strane tvrtke Bosch. U online bazi podataka navedeni su samo dijelovi koji su prošli stroga ispitivanja kvalitete u skladu s Boschevim specifikacijama.
Da bi mogli koristiti navedene prednosti, besplatno preuzmite aplikaciju QualityScan u trgovinama Apple Store ili Google Play Store i instalirajte je. Zatim skenirajte kod na naljepnici za prikaz sveobuhvatnih podataka o dijelovima.

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti