Početna Novosti KAM i BUS na Sajmu privrede u Tešnju 2017

KAM i BUS na Sajmu privrede u Tešnju 2016

Od 18. do 20.5.2017. na lokalitetu Kraševo bb – Carina KAM i BUS je prezentirao ponudu MAN komercijalnih vozila, originalnih rezervnih dijelova i opreme te usluge ovlaštenog MAN servisa. 

Sajam je u svom 13. izdanju okupio veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika.
Svi posjetitelji bili su u prilici razgovarati o aktualnim povoljnim uvjetima nabave vozila i dijelova, o novitetima u ponudi rezervnih dijelova, kao i o uslugama održavanja koje pruža naša servisna radionica. 

KAM i BUS je posebno promovirao novosti iz MAN-ove organizacije, kao ovlaštena prodajno-servisna mreža uvoznika u BiH, te novu lokaciju u Sarajevu, na adresi Vlakovo 10, Ilidža.

Zahvala svim posjetiteljima!

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti