Početna Novosti MAN TGX za firmu VMD TRANSPORT

MAN TGX za firmu VMD TRANSPORT

Firma VMD TRANSPORT obnovila je vozni park novim MAN-ovim tegljačem.

VMD TRANSPORT d.o.o., firma sa sjedištem u Banja Luci bavi se međunarodnim transportom robe. Njihov vozni park s više od 30 vozila svakodnevno prometuje europskim prometnicama obavljajući prijevoz robe između BiH i brojnih europskih zemalja. Za obnovu voznog parka odabrali su kamion marke MAN, a kažu da su glavni razlozi za ovaj odabir bili pozitivni komentari za novu generaciju MAN kamiona koje su čuli od zadovoljnih kupaca. 

U MAN centru u Banja Luci preuzeli su MAN TGX 18.470 4x2 BL SA s motorom snage 470 KS i automatiziranim MAN TipMatic mjenjačem s retarderom. Prostrana vozačka kabina opremljena je s automatskim klima uređajem, dodatnim grijačem kabine kod stajanja, Infotainment sustavom veličine 7'' i drugom dodatnom opremom koja će vozačima osiguravati maksimalnu ugodu tijekom vožnje do udaljenih destinacija.

Na ovoj isporuci svjedočili smo da se ljubav prema kamionima razvija već u mladim danima. Ljubav vlasnikovog sina starog tek 10 godina prema teretnim vozilima je neopisiva, a njegovo oduševljenje novim MAN-ovim tegljačem nije se moglo sakriti.  

Novosti