Početna Novosti Novi centar za komercijalna vozila KAM i BUS u Banja Luci

Novi centar za komercijalna vozila KAM i BUS u Banja Luci

Nakon uspješnog početka poslovanja u organizaciji poslovne grupe Auto Hrvatska prije godinu dana u Matuzićima, u općini Doboj Jug, krajem 6. mjeseca započela je s radom nova podružnica KAM i BUS d.o.o. u blizini Banja Luke, na adresi Glamočani bb, Laktaši. Novi prodajno-servisni centar proširuje dostupnost usluga prodaje rabljenih kamiona, mini i midi autobusa i rezervnih dijelova, kao i servis za gospodarska vozila za korisnike na području BiH.

 

Nakon uspješnog početka poslovanja prije godinu dana u prodajno-servisnom centru u Matuzićima, u općini Doboj Jug, krajem 6. mjeseca 2014. godine započela je s radom podružnica KAM i BUS d.o.o. u Laktašima, u blizini Banja Luke, na adresi Glamočani bb.

Novi prodajno-servisni centar za komercijalna vozila proširuje dostupnost servisa za komercijalna vozila na području BiH. Kao i u Doboju, prodaja rabljenih teretnih vozila svih marki i novih autobusa Otokar zaokružena je ponudom dijelova i opreme poznatih svjetskih proizvođača. U novouređenom prostoru prodaje i servisa zaposleno je četrnaest novih zaposlenika.
27. i 28.6. održani su Dani otvorenih vrata gdje je predstavljena ponuda teretnih vozila svih marki po povoljnim cijenama. Uz kamione, posjetioci su mogli vidjeti razne modele mini i midi autobusa Otokar, servis s najnovijim uređajima i alatima, kao i široku ponudu originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova s 12 mjeseci garancije na ugradnju, uz razne akcijske ponude pripremljene uoči otvorenja.
U sklopu dvodnevne manifestacije, prodano je prvih deset rabljenih kamiona uz posebne akcijske pogodnosti. Zabilježen je velik interes kupaca, poslovnih partnera i drugih predstavnika industrije regije i šireg okruženja.

Prema riječima Tomislava Anđelića, voditelja novog prodajno-servisnog centra u Laktašima, KAM i BUS nakon Dobojske regije na ovaj način korisnicima u tom dijelu BiH želi proširiti ponudu i dostupnost svih visokokvalitetnih i naprednih proizvoda i usluga autoindustrije, uz primjeren odnos prema poštivanju standarda društveno-odgovornog poslovanja.

Adresa poslovnice:
KAM i BUS d.o.o.
Glamočani bb
BA-78250 Laktaši
Telefon +387 (0)51 971 100
Telefax +387 (0)51 971 110
E-mail info@kamibus.ba
www.kamibus.ba

Novosti