Početna Novosti Novi MAN Centar KAM i BUS Sarajevo u Ilidži

Novi MAN Centar KAM i BUS Sarajevo u Ilidži

Tri godine nakon početka poslovanja tvrtke KAM i BUS u Matuzićima u općini Doboj Jug, te druge poslovnice u Laktašima blizu Banja Luke, službeno je započeo s radom i treći KAM i BUS prodajno-servisni centar u Sarajevu, na adresi Vlakovo 10, Ilidža 

Od 1.9.2016. KAM i BUS d.o.o. postao je ovlašteni MAN prodajno-servisni partner. Dosadašnja ponuda rabljenih MAN vozila TopUsed proširena je prodajom novih MAN kamiona i originalnih MAN rezervnih dijelova te usluga u servisu, kao i mogućnosti financiranja vozila. Prema izvještaju njemačkog TÜV-a, MAN je marka koja već 4 godine za redom ima najveći broj kamiona kojima na tehničkim pregledima nije pronađena niti jedna greška.    

Novi objekt u Sarajevu KAM i BUS će dijeliti sa sestrinskom tvrtkom MAN Importer BH koja je 1. Septembra 2016. godine preuzela importerski status za MAN kamione i rezervne dijelove u Bosni i Hercegovini.

Centralno skladište rezervnih dijelova nalazit će se u novom MAN Centru u Doboju, objektu proširenih uredskih, skladišnih i servisnih kapaciteta na istoj lokaciji.

Novosti