Početna Novosti Novi prodajno - servisni centar za komercijalna vozila u Tuzli

Novi prodajno - servisni centar za komercijalna vozila u Tuzli

Započeo je s radom i četvrti prodajno-servisni centar u Bosni i Hercegovini. Nakon Doboja, Banja Luke i Sarajeva, došlo je vrijeme i za Tuzlu.

S 1.7.2019. godine započeo je s radom novi KAM i BUS centar za prodaju i servis komercijalnih vozila u Tuzli, na lokaciji Bistarac bb, Lukavac.

Novi prodajno-servisni centar za gospodarska vozila proširuje dostupnost servisa za komercijalna vozila na području BiH. Kao i na ostalim lokacijama, prodaja rabljenih teretnih vozila svih marki zaokružena je ponudom dijelova i opreme poznatih svjetskih proizvođača. 

U novom objektu na ukupno 1.375 m2 i parceli od 7.000 m2 nalaze se uredski i servisni prostori, dok je servisni prijem uređen prema najmodernijim standardima i propisanim servisnim procedurama za interaktivni prijem vozila. Servisni kapacitet je 4 ulaza, a radionica je opremljena novim suvremenim specijalnim alatima i opremom. Kvalitetna i brza usluga u segmentu održavanja i popravaka vozila na još jednoj lokaciji pridonijet će još višoj razini usluge našim korisnicima u Bosni i Hercegovini.

Centar je izgrađen prema zakonskim i ekološkim normama o zaštiti okoliša i pravilnom zbrinjavanju otpada, uz redovne interne nadzore sukladno normama kvalitete ISO 9001:2015 za upravljanje procedurama, ISO 14001:2015 za upravljanje okolišem i ISO 50001:2011 za energetsku učinkovitost.

Posebna briga posvećena je edukaciji zaposlenika za poboljšanje kvalitete usluga i aktivnosti pomoću primjene novih tehnologija - učinkovitiji nadzor i upravljanje potrošnjom električne energije, sustavima grijanja/hlađenja/ventilacije i LED rasvjeta, koje konrektno utječu na poboljšanje uvjeta rada zaposlenika u servisnoj radionici.

Novosti