Početna Novosti Novi tegljač za MEGGLE d.o.o.

Novi tegljač za MEGGLE d.o.o.

KAM I BUS PSC Banja Luka u Laktašima isporučio je 27.9.2016. novi EURO 6 tegljač MAN TGX 18.480 4x2 BLS firmi Meggle d.o.o. iz Posušja

Novi MAN tegljač služit će za prijevoz gotovih mliječnih proizvoda. Meggle je već dugi niz godina prepoznat kao lider na bosanskohercegovačkom tržištu kada je riječ o mlijeku i mliječnim proizvodima. Tijekom 20 godina poslovanja u BiH nagrađen je brojnim priznanjima za inovacije i praćenje trendova u prehrambenoj industriji, te primjeni ISO standarda (Internacionalna organizacija za standardizaciju), HACCAP standarda ("The Hazard Analysis and Critical Control Points System" ili u prijevodu analiza opasnosti na ključnim kontrolnim točkama je sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti proizvoda), te Halal i IFS (International Food Standard) certifikata.
Osim međunarodno priznatih standarda i certifikata, inspiracija za nove proizvode najčešće proizlazi iz domaće gastronomije i prehrambenih navika u skladu s ubrzanim modernim načinom života.

Korisnicima želimo ugodnu vožnju i sretan put u nove poslovne uspjehe.

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti