Početna Novosti Otvorenje novog dijela servisa u Banja Luci

Otvorenje novog dijela servisa u Banja Luci

U KAM i BUS prodajno-servisnom centru u Laktašima, na adresi Glamočani bb servisni prostor povećao je kapacitet na šest servisnih ulaza, a servisni prijem za gospodarska vozila uređen je prema MAN-ovim standardima i detaljno propisanim servisnim procedurama, uz “aktivan prijem” vozila u prisustvu korisnika.

Ti povodom održan je Dan otvorenih vrata uz prigodne popuste i akcijske cijene u našoj ponudi novih i rabljenih vozila, dijelova i usluga održavanja. Domaćini su prezentirali posjetiteljima, poslovnim partnerima i korisnicima iz svih regija BiH povoljne uvjete nabave vozila i dijelova, mogućnosti održavanja i usluge koje pruža servisna radionica. Nova suvremena servisna oprema čini ovu novu investiciju još kompetentnijom lokacijom za održavanje i popravak komercijalnih vozila svih marki.

Glavne teme su: uspješna prva godina poslovanja kao MAN ovlašteni centri za prodaju novih i rabljenih kamiona i autobusa, servisu gospodarskih vozila svih marki, aktualne akcije rabljenih vozila, proširenje ponude rezervnih dijelova te usluga u servisu, kao i optimalnih mogućnosti financiranja vozila. Uz prošlogodišnje povećanje kapaciteta u Matuzićima, ove godine povećali smo i servisni kapacitet na ukupno 6 ulaza u Laktašima modernom opremom i alatima. 

Zahvaljujemo svim posjetiteljima na dolasku!

Novosti