Početna Novosti Prvi kamion nove generacije MAN kamiona u Bosni i Hercegovini

Prvi kamion nove generacije MAN kamiona u Bosni i Hercegovini

Tvrtka ZE-TRANS d.o.o. iz Zenice povećala je vozni park tegljačem iz nove generacije kamiona MAN.

S obzirom da je glavna djelatnost ove tvrtke domaći i međunarodni transport naglasak se stavlja na pouzdanost, učinkovitost i ekonomičnost, a sve to i još više mogu garantirati kamioni marke MAN.

Nabavljeni MAN kamion je ujedno i prvi kamion iz nove generacije na tržištu Bosne i Hercegovine. Riječ je o modelu TGX 18.510 4x2 BL SA s motorom od 510 konjskih snaga, automatiziranim MAN TipMatic mjenjačem s retarderom i dodatnim MAN TipMatic Profi Performance programom vožnje, ACC adaptivnim tempomatom te MAN EfficientCruise sustavom koji prati topografiju terena i tako pridonosi uštedi goriva.

Pred ovim kamionom je velik broj kilometara pa ga tako krasi prostrana, klimatizirana GX kabina s potpuno digitalnom instrumentom pločom Professional od 12,3“, MAN SmartSelectom kojim se upravlja Infotainment sustavom, MAN EasyControl tipkama za rukovanje izvana, LED orijentacijskim svjetlom s mogućnošću prigušenja, te ostalim atraktivnim mogućnostima s fokusom na vozača.

Kako iznutra, tako je poseban i izvana – LED prednja i stražnja svjetla, posebno dizajnirano sjenilo za sunce Individual Lion, aluminijski naplatci, dvije MAN zračne sirene, spremnici za gorivo od maksimalnih 1420l zapremnine, te svi potrebni sigurnosni sustavi za dugolinijski promet.

Vjerujemo da će partner ZE-TRANS s ovim MANekenom ostvariti puno uspješnih i sigurnih kilometara.

Novosti