Početna Novosti Super Petrol d.o.o. proširio flotu sa tri MAN nova vozila

Super Petrol d.o.o. proširio flotu sa tri MAN nova vozila

Nakon isporuke novog vozila MAN TGS 26.400 6X2-2 LL za prevoz tečnog naftnog gasa, Super Petrol d.o.o. je preuzeo i dva nova tegljača MAN TGS 18.460 4x2 BLS-TS, za istu namjenu.

Isporukom dva nova tegljača MAN TGS 18.460 4x2 BLS-TS, EURO6c, KAM i BUS d.o.o. je proširio saradnju sa klijentom i unaprijedio postojeće partnerske odnose sa firmom Super Petrol d.o.o. iz Banja Luke. Naime, kroz dugogodišnju saradnju sa firmom Super Petrol d.o.o. napravljeni su značajni koraci na izgradnji uzajamnog povjerenja, a samim tim je i proširena saradnja kroz prodaju novih vozila.

Nabavkom vozila najnovije generacije Super Petrol d.o.o. je potvrdio svoju orijentaciju da prati najsavremenije tehnologije i trendove koji za cilj imaju očuvanje životne sredine, te sigurnost ljudi u saobraćaju. Super Petrol d.o.o. je prepoznat od ranije kao lider u distribuciji naftnih derivata, a koji svojim klijentima pruža najbolju i najkvalitetniju uslugu, te naftne derivate visoke kvalitete.

Glavne odlike isporučenih vozila su olakšana upravljivost kroz bolju manevarsku sposobnost, viši stepen sigurnosti i povećana korisna nosivost.

Vozila su ispred firme Super Petrol d.o.o. preuzeta od strane gospode Đukić Veljka i Teodorović Dubravka, dok je vozila isporučio gospodin Nikola Arežina ispred KAM i BUS d.o.o..

Firma KAM i BUS d.o.o. ovlašteni je distributer kamiona uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena na teritoriji Bosne i Hercegovine te posluje na tri lokacije diljem Bosne i Hercegovine. Prodajno-servisna mreža na lokacijama Doboj, Banja Luka i Sarajevo ovlaštena je od strane MAN Importera BH d.o.o. koji je generalni uvoznik za komercijalna vozila za područje Bosne i Hercegovine.

Novosti