Početna Novosti Svečano otvorenje prodajno-servisnog centra za komercijalna vozila u Tuzli

Svečano otvorenje prodajno-servisnog centra za komercijalna vozila KAM i BUS u Tuzli

Svečano je otvoren novi prodajno-servisni centar KAM i BUS u Tuzli na adresi Bistarac bb, Lukavac.

19.9.2019. svečano je otvoren novi prodajno-servisni centar KAM i BUS u Tuzli na adresi Bistarac bb, Lukavac.

Mnogobrojnim uzvanicima obratili su se gospodin Ivan Vuković, direktor prodajno-servisne mreže KAM i BUS i gospodin Marko Tihava, direktor MAN Importer BH. Direktor Marko Tihava dodijelio je simboličan poklon voditelju servisa Alenu Mesihoviću uz želje za nastavkom uspješnog rada novog servisa. Udarcem u gong simbolično su obilježili otvaranje centra direktor Vuković i voditelj servisa u Tuzli Alen Mesihović.

U novom objektu na ukupno 1.375 m2 i parceli od 7.000 m2 nalaze se uredski i servisni prostori, te  servisni prijem uređeni prema najmodernijim standardima MAN-a i propisanim servisnim procedurama za interaktivni prijem vozila. Servisni kapacitet je 4 ulaza, a radionica je opremljena novim suvremenim specijalnim alatima i opremom. Kvalitetna i brza usluga u segmentu održavanja i popravaka vozila na dodatnoj lokaciji pridonijet će još višoj razini usluge našim korisnicima u Bosni i Hercegovini.

Novi prodajno-servisni centar proširuje dostupnost servisa za gospodarska vozila na području BiH. Kao i na ostalim lokacijama, uz servis i prodaju novih MAN-ovih kamiona i autobusa te prodaju rabljenih teretnih vozila svih marki cjelokupnu uslugu dopunjuje ponuda originalnih rezervnih dijelova MAN te opreme poznatih svjetskih proizvođača.

Novosti