Početna Novosti Ugradnja Mouvex kompresora za rasute terete 

Ugradnja Mouvex kompresora za rasute terete 

KAM i BUS ugrađuje kompresore Blackmer-Mouvex, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača pumpi i kompresora za pretovar tekućina i rasutih tereta u segmentu transporta.

 

Blackmer-Mouvex, član PSG (Pump Solution Group) je osnovan još 1906. godine i do danas je jedan od vodećih svjetskih proizvođača pumpi i kompresora za pretovar tekućina i rasutih tereta u segmentu transporta.
Prednost ovog francuskog poizvođača kompresora  u odnosu na konkurenciju su poseban dizajn i visokokvalitetni materijali koji omogućavaju uštedu na težini i volumenu samih pumpi i kompresora čime se povećava isplativost investicije u Mouvex-Blackmer proizvode. 
​Sve aplikacije mogu biti pogonjene kardanskim vratilom, hidrauličnim, elektro i diesel motorima.

 

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti