Početna Novosti Ugradnja vjetrobranskih stakala na kamione i autobuse

Ugradnja vjetrobranskih stakala na kamione i autobuse

Za vozače koji prevaljuju velik broj kilometara u svom poslu, nezgode su čest slučaj. Jedna od opasnijih situacija je oštećenje ili pucanje vjetrobranskog stakla.  U tom slučaju je potrebno brzo reagirati i što prije zamijeniti staklo novim.

KAM i BUS je razvio ovu uslugu velikim brojem ugrađenih vjetrobrana od početka poslovanja u Bosni i Hercegovini. U našim prodajno-servisnim centrima brzo i kvalitetno vršimo zamjenu na gospodarskim vozilima, kako bi Vaše vozilo moglo što brže nastaviti put.

Još jedan savjet prije dolaska u servis - kad primjetite oštećenje stakla, izbjegavajte pranje (močenje) stakla ili kišne uvjete.

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti