Početna Novosti Zapošljavamo automehaničare i autoelektričare u Laktašima

Zapošljavamo automehaničare i autoelektričare u Laktašima

Radi proširenja kapaciteta servisa u Laktašima tražimo marljive djelatnike za više radnih mjesta automehaničara i autoelektričara. Novim djelatnicima nudimo rad u okruženju moderne servisne opreme i alata i stalno usavršavanje. Vašu ponudu za zaposlenje i životopis molimo pošaljite na našu e-mail adresu: posaokamibus@kamibus.ba.

Firma KAM i BUS ovlašteni je centar za prodaju MAN kamiona i autobusa, rezervnih dijelova i servis komercijalnih vozila u Banja Luci, Doboju i Sarajevu. 

Firma KAM i BUS bavi se prodajom i servisom kamiona, autobusa i rezervnih dijelova, s modernom servisnom opremom, dijagnostičkim uređajima i specijalnim alatima. Prodaja rabljenih vozila svih marki zaokružena je ponudom dijelova i opreme provjerenih svjetskih proizvođača, originalnih i zamjenskih dijelova s 12 mjeseci garancije na ugradnju.
Krajem prošle godine KAM i BUS je na svojim lokacijama u Sarajevu, Doboju i Banja Luci postao ovlašteni prodajno-servisni centar za MAN i Neoplan komercijalna vozila. S novim ugovorom s poznatim njemačkim proizvođačem teretnih vozila MAN Truck & Bus došlo je i do razvoja poslovanja te potrebe za proširenjem kapaciteta servisa, što dovodi i do otvaranja novih radnih mjesta, posebno u servisu gdje su traženi automehaničari i autoelektričari.

Josam cam-aligner

Uređaj za kontrolu geometrije kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača od sada u Matuzićima. S novim uređajem moguće je umjeravanje geometrije na komercijalnim vozilima, kamionima i autobusima, (polu)prikolicama i zglobnim autobusima.

JOSAM je vodeći svjetski proizvođač uređaja za geometriju kotača, opreme za ravnanje šasija i indukcijsko grijanje vozila.

ZAŠTO PODEŠAVATI   GEOMETRIJU KOTAČA
• Veća sigurnost u prometu
• Manja potrošnja goriva
• Manja potrošnja guma
• Veća udobnost vožnje
 

 

Novosti