Početna Usluge/Servis

Usluge

Naši zaposlenici u prodajnom i servisnom segmentu su kompetentni i spremni svakom korisniku dati stručan savjet uz maksimalnu pažnju. Zadatak stručnog i kvalificiranog osoblja je, uz tehničku opremljenost, kvalitetom i brzinom usluga zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Kompetentnost zaposlenika moguća je samo uz kontinuirano usavršavanje, jer stalno dolaze novi modeli vozila u koja su ugrađene nove tehnologije i oprema.

USLUGE
+ Ovlašteni MAN prodajno-servisni centar za vozila i dijelove
+ Servis komercijalnih vozila svih marki
+ Prodaja novih i rabljenih MAN kamiona i autobusa MAN i Neoplan
+ Prodaja rezervnih dijelova
+ Originalni MAN rezervni dijelovi
+ Ecoline - obnovljeni MAN rezervni dijelovi
+ Dijagnostika
+ Punjenje i servis klima-uređaja
+ Mobilni servis 0-24 h u čitavoj BiH
+ Popravak šteta na kamionima i autobusima
+ Bosch obnovljeni injektori u sustavu aplikacije Quality scan za dokaz kvalitete ovlaštenih popravaka dizelskih dijelova
+ Ugradnja vjetrobranskih stakala
+ Ugradnja Mouvex kompresora za rasute terete 
+ Ovlašteni zastupnik za Kässbohrer
+ Ovašteni servisni partner za priključna vozila SCHWARZMÜLLER i KÖGEL
+ Geometrija kotača JOSAM s podeševanjem senzora za praćenje linije na cesti i nagiba kotača u PSC Doboj
+ Teiler kočione čeljusti

Korisnik može dobiti argumentiran savjet za odabir, tehničku konfiguraciju i financiranje vozila i obaviti sve poslove vezane uz ugovaranje, isporuku i eksploatacijsko održavanje.

Povjerenje poslovnih partnera značajno ovisi o teritorijalno dostupnoj, brzoj i stručnoj servisnoj usluzi i dobroj opskrbljenosti rezervnim dijelovima, obzirom da kamioni kao  sredstva za rad nemaju vremena za duga čekanja u servisu, a nepotrebni zastoji loše utječu na poslovne rezultate. 

Za hitne slučajeve, organizirana je i servisna podrška 0-24 h, jer znamo koliko je bitno na vrijeme isporučiti robu ili putnike na odredište. 
Pomoć na cesti za teretna vozila i autobuse  – 24 sata na dan i 365 dana u godini je tu za Vas ako imate bilo kakav kvar. Organizirat ćemo popravak gdje god se on dogodio.

Novosti